Manon van Amstel

Manon is 25 jaar werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs en sinds 2018 actief als coach voor het Schoolbureau. Manon is een Montessori leerkracht met veel werkervaring binnen het Montessori- en het reguliere onderwijs.

Zij heeft in alle bouwen lesgegeven met het jonge kind als expertise. Sinds 2011 werkt Manon als Schoolopleider voor studenten Pabo HvA/UPvA op Montessori-en reguliere scholen en verzorgt voor de HvA ook nascholing op Montessorischolen.

Verder werkt  Manon als Gecertificeerd Assessor in het onderwijs. In de rol van Assessor doet zij de portfoliobegeleiding van Zij-instromers.  Daarnaast is zij beoordelaar van de praktijkexamens van Zij-instromers.

Manon neemt geschiktheidsonderzoeken en de bekwaamheidsonderzoeken af voor de Zij-instroomopleiding aan de HvA en de reguliere Pabo- opleiding. Voor de HvA en de Universitaire Pabo  is Manon Velon gecertificeerd lerarenopleider en Examinator in de stage van de studenten.

Manon werkt graag vanuit een positieve grondhouding en zet beeldbegeleiding in om kandidaten inzichten te geven in hun kansen en kwaliteiten.

 

Terug