Het Schoolbureau is een onafhankelijk, dynamisch en innovatief bureau, dat sinds 2012 actief is op de onderwijsarbeidsmarkt. Het Schoolbureau onderscheidt zich door een grote mate van flexibiliteit en creativiteit te koppelen aan een onafhankelijke ondernemersgeest met een groot hart voor onderwijs.

Over Het Schoolbureau

Visie

Het Schoolbureau is een samenwerkingsverband van arbeidsbemiddelaars, coaches, assessoren en lerarenopleiders. Als antwoord op een aantal structurele problemen ontwikkelt Het Schoolbureau in nauwe samenwerking met het Amsterdamse onderwijswerkveld verschillende trajecten om starters te ondersteunen en aankomende leraren voor te bereiden op de lespraktijk.

visie

Wie zijn wij

Vivianne Spruit richtte in 2012 Het Schoolbureau op. Haar grote hart voor onderwijs is de drijfveer van haar loopbaan. Haar brede oriëntatie op de sector leverde haar de ideeën die aan de basis staan van Het Schoolbureau.

wie zijn wij

Samenwerkingspartners

Het Schoolbureau ontplooit zijn activiteiten in professionele samenwerking met diverse partners binnen en buiten het onderwijsveld. De Crash Course en het werkervaringstraject zijn ontwikkeld in samenspraak met het Amsterdamse onderwijswerkveld.

partners

In het nieuws

Het Schoolbureau is vanwege haar vernieuwende en succesvolle werkwijze regelmatig in het nieuws. Daarnaast neemt oprichtster Vivianne Spruit graag deel aan openbare discussies m.b.t. het (Amsterdamse) onderwijswerkveld en heeft Het Schoolbureau met veel plezier meegewerkt aan de inspirerende documentaire “Zijwaarts de klas in”.

In het nieuws