Crash Course in Primair Onderwijs

Startdatum:

04-10-2024

Einddatum:

14-10-2024

Beschikbare plaatsen:

4

Bestuur:

Amos

Locatie:

IKC de Vijf Sterren

De 11-daagse Crash Course in Primair Onderwijs is een door Het Schoolbureau ontwikkelde onderdompelingscursus om je op alle niveaus kennis te laten maken met het leraarschap.

Je leert de school als mogelijk toekomstige werkplek kennen, je leert de belangrijkste pedagogische en didactische basisprincipes, je observeert ervaren leerkrachten en je komt zelf ook voor de klas te staan. De Crash Course is ontwikkeld om voor jezelf uit te zoeken of je geschikt bent om als leerkracht te gaan werken en of je het inderdaad leuk vindt om voor de klas te staan.

Deze Crash Course is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om in Amsterdam als zijinstromer in het primair onderwijs te gaan werken. De Crash Course vormt de eerste fase van het in Amsterdam verplicht gestelde voortraject voor toekomstige zijinstromers.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze Crash Course? Mail dan je C.V. en motivatie naar 1loket@bboamsterdam.nl en info@schoolbureau.nl. Hier vind je meer informatie over de Crash Course in Primair Onderwijs. Meld je ook alvast aan voor onze digitale informatiebijeenkomst op 12 september 2024.

Terug